top of page

ONZE AANPAK

Afspraak
We ontvangen je graag in ons kantoor of we ontmoeten je bij jouw thuis en nemen graag de tijd om met je mee te denken en de ruimte van je dromen te creëren op basis van je persoonlijke wensen. Wij bouwen volgens jouw wensen en eisen, altijd met een 'Soho Spaces' identiteit.

Ontwerp & offerte
Nadat we elkaar beter hebben leren kennen en hebben besproken waar jouw buitenruimte aan moet voldoen, wordt er een ontwerp en offerte opgesteld.

Start van het productieproces
Zodra we het eens zijn over het ontwerp en het budget start de productie. Afhankelijk van de uiteindelijke keuzes duurt het tussen de 6 en 12 weken (buitenkeukens) en 4 tot 6 maanden (bijgebouwen) om je project te realiseren.  


Voorbereiding voor installatie
Halverwege het productieproces overlopen we ook onze plaatsingschecklist; elektriciteits- en watervoorziening, waterafvoer, enz.  We leveren je technische tekeningen zodat je alle nodige regelingen kunt treffen of we regelen al deze zaken zelf.

Levering en plaatsing
Ongeveer vier tot twee weken voor de levering komen we ter plaatse om samen met jou de laatste afspraken te maken voor de plaatsing van je bijgebouw of buitenkeuken. Afhankelijk van je wensen bieden we een basislevering (transport en uitpakken) of “white glove delivery” (transport, uitpakken en aansluiten).

"THE DETAILS ARE NOT THE DETAILS, THEY MAKE THE DESIGN"


- CHARLES EAMES
bottom of page