top of page

ONZE WERKWIJZE

Afspraak

Wij ontvangen u bij ons op kantoor en nemen graag de tijd om met u mee te denken en aan de hand van uw persoonlijke wensen de ruimte van uw dromen te creëren. Wij bouwen volgens uw wensen en eisen, altijd met een ‘Soho Spaces’ identiteit.

 

Ontwerp & Offerte

Nadat we elkaar beter hebben leren kennen en besproken hebben waaraan uw Soho Space dient te voldoen wordt een ontwerp
(grondplan + outer shell) en offerte opgemaakt.

 

Start van het bouwproces

Van zodra akkoord met het ontwerp en daar bijhorende budget starten wij met de realisatie van uw Soho Space. Afhankelijk van de uiteindelijke keuzes die gemaakt werden zal het tussen de 4 en 6 maanden duren om uw project te realiseren.  Ongeveer halverwege het bouwproces (ruwbouw klaar) nodigen we u uit om nog eens ter plaatse te komen en de verdere afwerking te bespreken.

 

Voorbereiding plaatsing

Tijdens het bezoek halverwege het bouwproces overlopen we ook nog eens onze plaatsingschecklist; toevoer elektriciteit en water, afvoer water, afvoer toilet, etc.

 

Plaatsing

Een viertal weken voor levering komen wij ter plaatse om samen met u finale afspraken te maken met het oog op de plaatsing van uw Soho Space.  Het plaatsen van de schroeffundering wordt ingepland eveneens als het transport en, in voorkomend geval, signalisatie en kraanwerk.  Op het moment van plaatsing zorgen wij voor alle aansluitingen (water en elektriciteit) opdat u meteen uw Soho Space in gebruik kan nemen.

"THE DETAILS ARE NOT THE DETAILS, THEY MAKE THE DESIGN"


- CHARLES EAMES
bottom of page